maanantai 26. maaliskuuta 2012

guacamole.

Kävin viikonloppuna Helsingissä ja lauantaina herkuttelemassa Iguanassa. Tex mex-vaihde jäi päälle ja innostuin kotona tekemään guacamolea. Tosi hyvää, aivan eri huttua kuin ne kaupan valmiskastikkeet lasipurkissa. Olisin voinut syödä guacamolen pelkiltään, mutta eipä se tortillan välissäkään huonolta maistunut.


guacamole
1-2 kypsää avokadoa
1 tomaatti
1 pieni valkosipulinkynsi
½ (puna)sipuli
sitruunamehua
sokeria
suolaa
chilijauhetta

Soseuta blenderissä tai sauvasekoittimella pilkottu avokadon hedelmäliha, tomaatti, silputtu sipuli sekä murskattu valkosipulinkynsi. Mausta sitruunamehulla, suolalla, sokerilla ja chilillä. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti