lauantai 5. helmikuuta 2011

suklaamuffinssit.

Vaihteeksi oikein kunnon sokeripommiohje, kevyesti kahvilta maistuvia suklaamuffinsseja. Kuorrutetta laitoin aika reilusti, maku tuo mieleen mokkapalat. Resepti on alunperin muumi-sarjan reseptikortista nimellä Muumipeikon suklaamuffinssit.

Korttisarjaan kuuluu myös Pikkumyyn mustikkapannari, Nipsun porkkanamuffinssit, Haisulin kolmen vaniljan muffinit sekä Muumimamman omenapiirakka.


(klikkaamalla kuvaa ohjeen saa suuremmaksi.)

Tein puolikkaalla ohjeella ja sain 9 muffinia. Kuorrutetta tulee ohjeen mukaan aika paljon ja sitä jäi yli, joten pitää ehkä keksiä tässä lähipäivinä sille jotain muuta käyttöä. Muumipeikon muffinsseiksi nämä on ehkä vähän turhan söpöjä, mutta eiköhän terveen itsetunnon omaava tosimies-muumi sen kestä kuitenkin.

5 kommenttia:

  1. hyvvvvvvväääääääääääääää!!!!!!! naminamiiiiii

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi!! :DD Saanko kopioida Kuvan ja tehdä siitä muumifani-leipurille kortin? (Pääsee näet åian leipuri-konditori koulusta!!)

    VastaaPoista
  3. kyllä saa. tuon muumi-kuvanhan olen vaan kopioinut jostain netin syövereistä itsekin.. (: ja alunperinhän tuo kuva on jostain vanhasta postikortista ymmärtääkseni otettukin..

    VastaaPoista