maanantai 21. maaliskuuta 2011

rrs.

Eilen oltiin viettämässä iltaa Mikkelin Bar n' Night Vaakunassa Sunny Sundayn merkeissä. Samalla fiilisteltiin luokkakaverini Jarkkon vikaa duuni-iltaa nitessä. Jukkalta onkin tullut jo aiemmin postaus Jarkkon flööritouhuista (UUNISSA: Flairtendingiä Jarkko Issukan kanssa) ja on ollut mielettömän hienoa seurata se kolme vuotta mitä Mikkelissä olen viettänyt miten poika on kehittyny pullojen viskomisessa ja baaritouhuilussa muutenkin aivan älyttömästi. Nyt tiedätte keneltä voitte saada juomanne sekaan tuoretta kurkkua, inkivääriä tai rosmariinia, kelkkaa ja valkovenäläistä osaa tehdä kuka vaan.

Eilen nitessä syötiin siis kakkua ja juotiin kuohuvaa, perinteisen rellestämisen lisäksi siis. Jarkko veti vikat showt nitessä sytyttämällä taas baarin palamaan.


Haikeet fiilikset. Se "meiän porukka" joka opiskelujen alkuvaiheessa synty ei unohdu vaikka ihmiset muuttaa, muuttuu ja tietysti elämäntilanteet on kullakin nyt ihan erilaista mitä ne sillon kolme vuotta sitten oli.



Jarkko ja Jukka lähtee Helsinkiin.
Lauri on kiertänyt koko maapallon ja majailee tällä hetkellä tietääkseni Singaporessa.
Anni hoitaa esimiesjuttuja nitessä, toimii MAMOKin puheenjohtajana ja osallistuun keväällä Turussa järjestettäviin Resto 2011-kilpailuihin.
Jari syö makkaraa. Janne faijaantuu. Mä katson vierestä, käyn töissä, syön, juon ja mietin. Kolme vuotta on ihan vitun lyhyt aika.



Ja tietysti, kaikki muutkin pupuankkaset jotka vaikutitte tai ette vaikuttanut luokalla R648SN, te jotka karkasitte jo kauemmas, teitä on ikävä. Ja te jotka ette oo vielä karannu, niin älkää hävitkö näiltä kulmilta ihan vielä mihinkään.

5 kommenttia:

  1. Ihana kirjotus =) Jarkosta mä taisinki kuulla mihi se lähtee, mihis Jukka? :) Never forget Vaakunan homotarjoilijaa >:DD

    VastaaPoista
  2. haha, jarkko on kyl tosi gay, kämppiksillä ei varmaan oo tähän mtn huomautettavaa >_< jarkko menee farangiin ja jukka a&s ravintoloille savottaan. vastaan poikien puolesta, ei kai noi (toivottavasti) mitään salaisuuksia ollutkaan (:

    VastaaPoista
  3. kaikista muista jotain positiivista sanottavaa, ja mää syön makkaraa =) ei vaa, 3 vuotta meni aika nopeesti, ja kivaa on ollu, muistaakseni? =) jarkolle ja jukalle en onnea Helsinkiin toivota, koska sitä ne ei tarvi, ammattilaisia kummatkin.

    VastaaPoista
  4. Vetihän tää nyt ihan sanattomaks. Hemmetin haikee täältä on kyllä lähteä ja tällaiset kirjotukset pistää kyllä miettimään ihan tosissaan miten pitkä matkan kaikki meidän porukasta on viimeisenä kolmena vuotena kulkenut. Kaikkien elämä on kolmessa vuodessa muuttunut enemmän tai vähemmän täysin ja ei voi olla myöntämättä kuinka paljon haluis tietää missä ollaan kaikki kolmen vuoden päästä :)

    Kiitos ja Kumarrus homotarjoilijan puolestakin ja illalla katsotaan sit läksärien merkeissä enemmän RRS:n vaiheita :)

    VastaaPoista