perjantai 15. lokakuuta 2010

ekoneum 10 vuotta.


14.10. Mikkelissä Ravintola Tallissa järjestettiin Ekoneum 10 vuotta-iltatilaisuus, jonka järjestelyihin pääsin osallistumaan opiskelupaikkani Mikkelin amk:n kautta. Ekoneum on Etelä-Savon elintarvikeosaamiskeskus, joka mm. avustaa paikallisia elintarvikeyrityksiä niiden toiminnan kehityksessä. Oma osuuteni projektissa oli avustaa iltatilaisuuden tarjoilun valmistuksessa. Tavallisesta iltatilaisuudesta poiketen pidin tätä projektia erityisen mielekkäänä, sillä cocktail-illan tarjottavien raaka-aineet olivat tuotettu pääosin lähialueilla ja myös luomutuotteita käytettiin mahdollisuuksien mukaan monipuolisesti. Tässä on kuvia iltatilaisuuteen valmistamastani gluteenittomasta suklaakakusta ( Virtasalmen viljatuote, Virtasalmi ) jonka täytteenä on käytetty raparperi-porkkanahilloa ( Frans-Eerikin Tila, Pertunmaa ).


Alhaalla aikaisemmin tekemäni "koevedos".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti