lauantai 30. lokakuuta 2010

paskanjauhantaa, hui hai.


Sohvalla jumittelu kokopäivätyönä ei tämän päivän työkokemuksella ole paskempaa puuhaa. Sohvatyynyyn muodostuva gravitaatiokuoppa syvenee hetki hetkeltä. Tiedän kokemuksesta ettei täältä pääse kovin helposti pois.

Blogin kirjoittaminen lähti käyntiin sellaisella vauhdilla että varsinainen "intro" jäi väliin, ei sillä että sitä joku kaipaisi. Pikkukaupungin elämänmenon ja kostean opiskelijaelämän turruttama pääni kaipasi jotain uuttaa ja innostavaa, joten yhdistin pari hyvää harrastusta - kirjoittamisen ja ruuan. Kokkina en ole kaksinen, mutta sitäkin motivoituneempi. En kuitenkaan halua nimetä aikaansaannostani pelkästään leivonta- tai ruokablogiksi, sillä kirjoitan mielelläni kaikesta muustakin mitä pääni sisällä sattuu liikkumaan.


Tämä räkäpää opiskelee Mikkelin amk:ssa kolmatta vuotta restonomiksi - lienee selvää että juoma ja ruoka on lähellä sydäntä. Enemmän profiilitietoja itsestäni päivittelen ehkä jossain vaiheessa kun kieriskelen itsekeskeisyydessäni. Tänään se ei tunnu olennaiselta.

Kirjoitan omaksi ilokseni, enkä varsinaisesti odota blogilleni lukijoita. Imarreltu kuitenkin olen jos joku tänne päätyy tekstejäni selailemaan.

2 kommenttia:

  1. Mä seuraan! Blogimiitti! Tää on oikeesti hyvä.. oon mainostellu tätä muillekin :)

    VastaaPoista
  2. jei, kivaa et mulla on ainaki yk lukija :>

    VastaaPoista