tiistai 19. lokakuuta 2010

vadelma-valkosuklaajuustokakku.


Täytekakkuja olen saanut puputtaa pienestä pitäen niin paljon joka ikisisssä kissanristiäisissä että nykyisin huomattavasti parempana kakkuvaihtoehtona pidän juustokakkuja. Digestivepohjalla, koska se nyt vaan on omasta mielestäni paras.

Täyte:
1 prk (2,5dl) Flora vispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
vadelmia
100g valkosuklaata
sokeria
vaniljasokeria
4 liivatelehteä

Mielestäni täytettä (tässä ohjeessa esmes 400g tuorejuustoa) olisi saanut olla enemmänkin, mutta opiskelijan lompakolle tämä lienee silti sopivampi määrä :b ..

Koristeena vadelmia, valksouklaata ja sitruunamelissan lehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti