torstai 4. marraskuuta 2010

1v.

Se olis sitten vuosipäivä. Eli taas hyvä syy herkutella, tosin herkutellaanhan täällä hävyttömän paljon ilman syitäkin.. Kiitokseksi kärsivällisyydestä ja kaikesta muustakin ajattelin kokata miehelle jotain herkkusafkaa, tässä tapauksessa kevyesti hunaja-vaahterasiirappi-marinoituja juureksia (lanttu & bataatti), perunamuussia, naudan sisäfilepihvi ja maustevoi. Kuvan pääosassa perunamuussi - kamerasta loppui akku tasan yhden otoksen jälkeen >:/ .


Jälkkäriksi karamellisoitua omenaa ja luumua, tummaa suklaata ja vaniljajäätelöä.


Luumuja kannattaa muuten ostaa tuplamäärä, koska puolet tulee kuitenkin syötyä valmistusvaiheessa.

Lahjaksi ostin vielä Andre Dominen teoksen Suuri Baarikirja - alkoholin ja cocktailien maailma. Kevyehkö 800-sivuinen kirja käsittelee laajasti alkoholin ja baarien historiaa, käy läpi cocktailien valmistustapoja kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ja esittelee maailman kuuluisimmat baarit. Ja luonnollisesti myös klassikkodrinkit. Harmi ettei aihe kiinnosta itseäni paskan vertaa enkä pääse siitä näin ollen hyötymään lainkaan (; .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti