sunnuntai 28. marraskuuta 2010

mangoinen soijakastike.

Miksei kukaan ole kertonut että Tiimari myy nykyään kakku- ja muffinivuokia, leivontamuotteja, nonparelleja, pastavärejä ja sokerimassapaketteja ymsyms kaikissa sateenkaaren väreissä, vieläpä ihan sopuhintaan? Laadusta en tiedä, mutta itku meinas tänään päästä kun ei ollu rahaa hamstrata kotiin etenkään niitä pastavärejä ja sokerimassaklönttejä..

Tänään maha täytty mango-soijakastikkeella ja riisillä. Herq. Soijasuikaleet voi mainiosti korvata esmes maustamattomilla broilerin fileesuikaleilla.

mangoinen soijakastike 2-3 annosta
1-1½dl soijasuikaleita
1 sipuli hienonnettuna
½-1 chilipaprika hienonnettuna
1 prk ( 125g) mangososetta
2-3 viipaletta säilykemangoa paloiteltuna
n. 1,5dl vettä
n. 1dl kookosmaitoa
1-2tl hunajaa
soijakastiketta
sitruunamehua
1-2tl maizenaa
mausteita (curry, paprika- ja chilijauhe, suola, mustapippuri, kuivattu basilika)

Laita soijasuikaleet likoamaan kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen n. 5 minuutiksi.

Kuullota silputtu sipuli ja chilipaprika öljyssä pannulla hunajan ja mausteiden (curry, paprika- ja chilijauhe, mustapippuri) kanssa. Lisää soijakastike ja -suikaleet, kääntele hetki niin että soijasuikaleet saavat makua. Lisää mangokuutiot, -sose, n. 1dl vettä, kookosmaito, sitruunamehu sekä suola ja kuivattu basilika. Hauduta muutama minuutti, suurusta kastike vesi-maizenaseoksella. Tarjoa esmes riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti