maanantai 1. marraskuuta 2010

ananas-aurapiepie.


Herkkuohje löytyi Kotikokki.net-sivustolta käyttäjän champion-resepteistä. Loppujen lopuksi omasta versiostani tuli aika erilainen, mutta toimiva (:

Pohja on sama kuin feta-kasvispiirakassakin.

Täyte
2 tlk ananasmurskaa valutettuna
1-2 punasipulia (freesattuna)
150-170g auramurua
200g kermaviiliä
2dl maitoa
2 kananmunaa

pinnalle ananas- ja sipulirenkaita

Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Lisää ananasmurska ja sipulit, ripottele päälle aurajuusto. Valmista muna-kermaviilimaito (mausta esim. suolalla ja mustapippurilla).

Paista 200C n. 30min, laske lämpö 175 asteeseen ja paista vielä n. 15min kunnes pinta on hyytynyt.

Piiras oli omasta mielestäni parasta kylmänä, myös leikkaaminen on helpompaa kun tää saa ensin vetäytyä rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti