maanantai 13. joulukuuta 2010

13. joulukuuta, juustosarvet.


Helppoja ja nopeita juustosarvia! Ohjeesta tulee 8 sarvea, mielestäni näitä on parempi tehdä pienissä erissä, juustosarvet ovat parhaimmillaan juuri uunituoreena. Tällä kertaa käärin sarvien sisälle juuston lisäksi myös aurinkokuivattua tomaattia.

1dl + ½-1dl juustoraastetta (itsellä Arlan Wästgöta Kloster Svart)
100g kermaviiliä
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
suolaa
½dl öljyä
(1 kananmuna)

Sekoita juustoraaste ja kuivat aineet kulhossa. Lisää kermaviili ja öljy ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Kauli taikina ympyränmuotoiseksi levyksi, jaa ympyrä 8 osaan. Laita osien leveämpään päätyyn juustoraastetta ja kääri rullalle. Voitele sarvet halutessasi kananmunalla ja ripottele päälle vielä juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti