keskiviikko 8. joulukuuta 2010

8. joulukuuta, alaston mieskokki.

Blogin kirjoittaminen on lähtenyt auttamattomasti käsistä. 8. päivä joulukuuta, postauksia 13. Kohtuus on aina ollut sana, jonka merkitystä en oikein ole ymmärtänyt.

Syödään meillä kalaakin joskus, Juho kokkas eilen herqruokaa: mozzarellakuorrutettua lohta ja uppopaistettuja maalaisraneja. Ohje Pirkalta.


mozzarellakuorrutettu kirjolohi neljälle
600 g lohifileetä
suolaa
mustapippuria
1rkl voita
2 tomaattia
4 puolikasta aurinkokuivattua tomaattia
1pkt (125g) mozzarellaa

lisäksi
1ps (80g) villirucolaa
2 valkosipulinkynttä
1rkl voita
mustapippuria

Poista fileestä nahka ja pystyruodot pinseteillä. Mausta suolalla ja pippurilla molemmin puolin ja leikkaa neljäksi annospalaksi. Viipaloi tomaatit ja juusto, suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Huuhtele ja valuta rucolan lehdet, kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet.

Paista kalapaloja pannulla voissa 2-3min/puoli ja nosta uuninkestävälle vadille. Lado päälle tomaatti, suikaloitu aurinkokuivattu tomaatti ja mozzarellaviipaleet. Jauha juustolle hiemna mustapippuria ja kuumenna uunin ylätasolla 225 asteessa viitisen minuuttia kunnes juusto on sulanut.

Kiehauta valkosipuliviipaleet voissa pannulla ja lisää rucola. Kiehauta salaattia niin että se pehmenee hiukan. Tarjoa kalan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti