maanantai 27. joulukuuta 2010

lahjoja tuhmille lapsille.

Joululahjapostaus! Hienoja lahjoja sateli roppakaupalla, paljon enemmän mitä osasin odottaakaan. Äite oli tilannut suosikkilahjatoiveeni Nigi Segnitin teoksen "Flavour Thesaurus - pairing, recipes and ideas for the creative cook" sekä Manne Stenrosin Savo a la carten (tosin postijumittelun takia en vielä kirjoja saanut, mutta toivottavasti ne saapuvat pian..). Hakusessa olisi myös 2002 ilmestynyt Varsinais-Suomi a la carte, jos sitä mistään nyt enää löytyy.


Sukulaisilta, melkein sukulaisilta ja ystäviltä sain myös muita hienouksia.. fondue-setin, valurautapannun, Decopen koristelukynän (jonka avulla pystyy koristelemaan annoksia, tekeen pursotuksia ymsyms koristeita), silikonisen muffinivuoan ja MAUSTEITA, jihuu!


Juholle joulupukki toi lisäksi vielä vallan mainion Scanpanin keittiöveitsen ja baarijutskuja. Ja mulle Juhotus oli hommanut jätskikoneen, jota on kyllä ihan pakko päästä kokeilemaan mahdollisimman pian (: Töistä sain vielä kivan, ison salaattikulhon + ottimet.

Eihän ne lahjat siihen loppunu, saatiinhan me paljon muutakin ihanaa, mutta ehkä yritän innostuksestani huolimatta pitää homman käsissä ja blogini ruoka-aiheisena.. Ihan pakko on kuitenkin vielä mainita Nna:lta saamani lahja. Kenkien lisäksi olen myös pipofriikki, ja jättimyssäkkä onkin ollut ahkerassa käytössä heti siitä saakka kun sain paketin auki. Enää rastat puuttuu.

1 kommentti:

  1. Jättimyssäkästä voit kiittää Juhoa. Hän kysyi kauniisti, voisinko siulle sellaisen tehdä ja antoi vielä vinkkejä värityksenkin suhteen. Muistipa hän vielä, että siulla on violetti huivi.

    VastaaPoista