maanantai 6. joulukuuta 2010

6. joulukuuta, suolaiset leipäpalat


Tällaisia leipäpaloja tarjosin pikkusiskon synttäreeillä sukulaisille. Vähän vaihtelua perinteisille voileiville.

pestotäyte
50g valkosipulituorejuustoa
100g raejuustoa
½dl kermaa vaahdotettuna
1-2tl sipulia silputtuna
2-3rkl pestoa
tuorekurkkua raastettuna ja valutettuna maun mukaan
suolaa, pippuria

savuporotäyte
100g savuporotuorejuustoa
½dl kermaa vaahdotettuna
1-2tl sipulia silputtuna
suolakurkkua hienonnettuna maun mukaan
muutama leike savuporoa hienonnettuna
tuoretta persiljaa silputtuna
suolaa, pippuria

katkaraputäyte
100g valkosipulituorejuustoa
½dl kermaa vaahdotettuna
50-100g pieniä katkarapuja
sipulia silputtuna
tuoretta tilliä silputtuna
suolaa, pippuria

Sekoita täytteet. Leikkaa paahto- ja ohuista ruisleipäviipaleista piparkakkumuotilla kuvioita. Nosta muottia niin että saat muotoiltua täytettä leipäpalan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti